Politică

Ce mai vrea Stolojan de la noi?

Am observat zilele astea că s-au umplut toti stâlpii şi toate gardurile din oraş cu afişe electorale de culori diferite.
Dupa cum la noi e un oraş preponderent “portocaliu” în ultima vreme cele mai multe afişe ( sau afişuri în viziunea unor candidaţi la europene 😀 ) aparţin PD-L.
Văd peste tot în oraş moaca lui Stolojan care ne cere să-l votăm în Parlamentul European că are el ceva de făcut acolo şi pentru asta are nevoie de sprijinul nostru.
Amice (dacă îmi permiţi) ce dracu mai vrei să faci în europa dacă tu nu ai avut “cojones” să participi la prezidenţiale acum 5 ani, nu ai avut nici măcar coaie să fii prim-ministru acum câteva luni când totul ţi-a fost pus pe masă de către tătucul Băse ce îţi era dator pâna în pânzele albe ale “bricului Mircea” pentru retragerea de acum 5 ani.
Ce mai vrea Stolojan de la noi după toate aceste ratări monumentale pe care ni le-a servit de-a lungul timpului în cariera sa politică? În orice ţară “normală” un asemenea om nu mai avea ce căuta pe scena politică în veci pentru că pur şi simplu nu prezintă seriozitate, nu este de încredere şi nu oferă nici o garanţie a stabilităţii sale.
Dragă Stolo, te-aş vota dar mi-e frică să nu rămân fără reprezentant în Europa după ce câştigi alegerile pentru că cine ştie ce se mai iveşte între timp.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *